Erdei kisvasutas programok februárban, amiket kár lenne kihagyni

Februárban, a tél utolsó hónapjában farsangi mulatság, Valentin napi romantikázás vár kicsiket, nagyokat és persze szerelmeseket. Ha azonban a jeles napokat nem egy túltömött bálteremben vagy étteremben töltenéd, akkor remek programnak fogod találni az erdei vasutas eseményeket. A gyerekek téltemető kiszebábot égethetnek, miután suhantak egyet az erdei környezetben. A párok pedig Bálint nap alkalmával egyedi, különleges és egyben romantikus estét tölthetnek el a természetben. Februárban is várnak az élményekben gazdag magyar erdők!

Valentin nap az erdőben

Unod már a szívecskés bögréket, kispárnákat? Szeretnéd kedvesedet igazán különleges programmal meglepni? Szívesen vagytok a természetben? Ha ezekre a válaszod igen, akkor neked találták ki a romantikus erdei kisvasutas programokat!

Királyréten szerdán és szombaton is ünnepi díszbe öltöztetik a kisvasutat. A svédasztalos vacsora mellett lágy zene és kályhában ropogó tűz teszi majd még hangulatosabbá az estét. Akik pedig inkább a csömödéri erdei vasutat választanák, azoknak impozáns szalonkocsikban szervírozzák majd a szerelemesek tálját és a karamell-habbal és tejszínnel leöntött képviselőfánkot. Ha Lillafüredre vinnéd kedvesed, akkor is hangulatos kisvonatozásra számíthatsz, megfűszerezve egy kis függőkerti sétával és egy különleges gyertyafényes vacsorával.

A hangulatos erdei utazás Valentin napon is remek élmény!

Fotózás másképp

Kifejezetten vasútfotósok számára indítanak fotósvonatot Pálházán. A nagy népszerűségnek örvendő programot ezúttal két időpontban is meghirdették: február 10-én és 17-én is alkalmunk lehet megörökíteni a páratlan erdei tájakat. Ha szeretsz fotózni, akkor ez egy remek alkalom arra, hogy egyedi felvételeket készíts!

Farsangkor is válaszd a természetet!

A jeles nap alkalmával erdei környezetben is remek hangulatú programokon vehetünk részt. Vidám farsangi vonatozás várja a turistákat, jelmezes utasokat Mesztegnyőn, majd közös tábortűz gyújtással, szalmabábú égetéssel üldözhetik el a résztvevők a telet. Akinek a legszebb, legkülönlegesebb a maskarája, az ajándékot kap.

Téltemető programmal vár a Zsuzsi erdei vasút is, ahol a különleges utazás mellett a gyerekek farsangi álarcot is készíthetnek, vetélkedőkön vehetnek részt.

(Fotó: Kenyeres Gábor)

Erdei kisvasutas programok februárban:

Téli fotósvonat Pálházán
2018-02-10 és 2018-02-17 – Helyszín: Pálházi Állami Erdei Vasút
Bővebben

Valentin Expressz a Királyréti Erdei Vasúton
2018-02-14 – Helyszín: Királyréti Erdei Vasút
Bővebben

Erdei szerelemvonat Lillafüredre
2018-02-14 – Helyszín: Lillafüredi Állami Erdei Vasút
Bővebben

Romantika Expressz Királyréti Erdei Vasúton
2018-02-17 – Helyszín: Királyréti Erdei Vasút
Bővebben

Valentin napi utazás a csömödéri erdei vasúttal
2018-02-17 – Helyszín: Csömödéri Állami Erdei Vasút
Bővebben

Farsangolás a mesztegnyői erdei vasúttal
2018-02-17 – Helyszín: Mesztegnyői Erdei Vasút
Bővebben

Télbúcsúztató a Zsuzsi Erdei Vasúttal
2018-02-17 – Helyszín: Zsuzsi Erdei Vasút Debrecen
Bővebben

(Erdeiprogramok.hu)

Erdei Programok

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: