Minden gyermek ingyen horgászhat a Tisza-tavon 2018-ban

A Tisza-tavi Sporthorgász Kft. úgy döntött, hogy 2018. január 1-jétől valamennyi 3 és 14 év közötti gyermek részére díjmentessé teszi a Tisza-tavi horgászatot. Az ehhez szükséges területi horgászjegyet ingyenesen vehetik át a kishorgászok a Tisza-tó bármelyik jegyértékesítő horgászboltjában, kikötőjében, és a tiszafüredi Horgászati Központban. Az ingyenes horgászjegy ezen kívül online is elérhető lesz.

A gyerekek ezáltal teljes értékű pecázási lehetőséghez jutnak, 1 bottal horgászhatnak, és siker esetén még halat is vihetnek haza. Mindezt a Tisza-tavi Sporthorgász Kft. azért teszi, hogy népszerűsítse a Tisza-tavat, a tavon történő horgászatot, elősegítse a gyerekek horgásszá válását, és végül, de nem utolsósorban a családbarát vízparti időtöltést.

“Törekvésünk nem új keletű, mindig is fontosnak tartottuk a gyerekek, az idősek és a családok támogatását. A Földművelésügyi Minisztérium támogatásával kibővített Tiszai Pecasuli program keretében már több ezer gyermek ismerkedett meg a horgászattal és a legfontosabb természetvédelmi és etikai előírásokkal. Az idősebb korosztályhoz tartozó, 65 év fölötti horgászaink már eddig is csökkentett áron vásárolhattak teljes értékű jegyet. Jövőre pedig a Tisza-tóhoz érkező családoknak szeretnénk segítséget nyújtani az első horgászélmény megszerzéséhez” – olvasható a sporthorgasz.eu oldalon.

Jegyértékesítő pontjaink listája IDE kattintva érhető el.

Felmerülő kérdéseivel forduljon bizalommal Tisza-tavi Sporthorgász Kft.-hoz telefonon a +36 59 352 273-as számon, e-mailben pedig az info@sporthorgasz.eu címen.

(Erdeiprogramok.hu)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: