Fakitermelés miatt forgalomkorlátozás lesz a Pásztó–Galyatető–Mátraháza összekötő utnál

Az erre közlekedők Pásztó–Szurdokpüspöki esetében a 2407-es jelű összekötő úton, Gyöngyöst érintően pedig a 2406-os jelű összekötő úton tehetnek kerülőt, Galyatetőt pedig a 24-es számú főútról közelíthetik meg – írja a HEOL.

A 2408-as jelű Pásztó–Galyatető–Mátraháza összekötő út 25-ös és a 27-es kilométerszelvényei között (Galyatető és a Mátraszentistván bekötőút csatlakozása között) a forgalomra veszélyes út menti fák kitermelési munkáit végzik a szakemberek idén november 13-tól várhatóan december 20-ig – tájékoztatta a Heolt Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztálya.

A munkálatok hétköznapokon 8 óra és 16 óra között fognak zajlani. A szakaszon 40 kilométer/órás sebességkorlátozás lesz érvényben, jelzőőrös irányítás mellett. Időszakosan, naponta akár több alkalommal, maximum 30 percre az utat teljes szélességében is lezárják a szakemberek.

Az erre közlekedők Pásztó–Szurdokpüspöki esetében a 2407-es jelű összekötő úton, Gyöngyöst érintően pedig a 2406-os jelű összekötő úton tehetnek kerülőt, Galyatetőt pedig a 24-es számú főútról közelíthetik meg.

Az alábbi települések korlátozások nélkül elérhetőek:

  • Heves megye irányából a 24-es számú főúton Galyatető,
  • Nógrád megye irányából a 2408-as jelű összekötő úton Mátrakeresztes, Fallóskút, Bagolyirtás, Mátraszentimre, Mátraszentistván és Mátraszentlászló.

A közlekedők a fakitermelési munkálatok miatt hosszabb menetidővel számoljanak!

(HEOL)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: