Erdei borzongás – 6+1 Halloween program, ami a természetbe hív!

Október utolsó hétvégéjén kísérteties programok várnak minden gyereket és felnőttet nemcsak a városban, hanem erdei környezetben is. A tökfaragástól kezdve a látványetetéseken át számos rémisztő vagy épp kreatív programon vehetünk részt, amelyeknek fő tematikája a Halloween lesz.

A kelta hagyományokból kialakult ünnep mára nemcsak az angolszász országokban hódít, hanem hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A városi mulatságok mellett idén számos állatkerti és erdei program várja a családokat, hogy a rémisztgetés a természetben új élményt jelenthessen. Íme, az Erdeiprogramok.hu ajánlata:

1. Halloween-est a pécsi Mecsextrém Parkban

Bújj jelmezbe, és érezd magad rémületesen jól az erdei kalandparkba! A titokzatos sötétben végigsuhanhatsz a bobpályán, de az este során varázslatos italokat is kóstolhatsz. Az erdei környezetben játékos boszorkányégetéssel, körtánccal, tűzugrással várnak téged is!
Részletes program>>>

2. Bor-Zoo-Ngó kalandok a Budakeszi Vadasparkban

A különleges program során esti sötétségben fedezheted fel a Budakeszi Vadaspark kis és nagy lakóinak életét. Az interaktív pulton megismerkedhetsz a különböző agancsokkal és lábnyomokkal, majd kezdődik az esti szakvezetés. A látványetetések segítségével többek között az aranysakál, a farkas és a medve esti falatozásába is beleshetsz. Érkezz jelmezbe, s ne felejtsd otthon az elemlámpádat sem!
Részletes program>>>

3. Tökfaragás erdei hangulatban a Sziágyi Erdészeti Erdei Iskolában

A mosolygó, grimaszoló, faragott tökök hozzá tartoznak a halloweeni hangulathoz. Azt azonban kevesebben tudják, hogy a faragásnak hazánkban is ősi hagyománya van. A Somogy megyei erdei iskola programján pedig neked is lehetőséged lesz arra, hogy elkészítsd saját vicces vagy épp rémisztő lámpásodat. Az elkészült kreatív alkotásokat haza is viheted, hogy otthonodban is különleges hangulat uralkodhasson! 
Részletes program>>>

4. Halloween járat a Mesztegnyői Erdei Vasúttal

Délután öt órakor már fokozatosan sötétedik az erdő, ekkor indul útnak a vonat Mesztegnyőről. A sejtelmes éjszakán a résztvevők forró teát kapnak, miközben tábortűz mellett melegedhetnek fel. A program része, hogy az aknára lépett erdészek kopjafájánál a résztvevők közösen emlékezzenek meg az elhunytakról.
Részletes program>>>

5. Lidércfények a Győri Állatkertben

Meghosszabbított nyitva tartással várják Halloween estéjén a legbátrabb látogatókat, akik nem rettennek meg a fej nélküli lovastól és a sátán kutyáitól sem. A színpadon lidércfények suhannak majd át lézer show segítségével, de a rémisztő elemeken túl a park állatainak esti látványetetésén is részt vehetsz.
Részletes program>>>

6. Halloweeni kalandozások a Veresegyházi Medveotthonban

Hatalmas barnamedvék között tölthetjük az esténket, ha Veresegyházára látogatunk el. A forró tea és a forralt bor gondoskodik majd arról, hogy semmiképp se fázzatok, s talán erőt ad arra is, hogy te legyél a legjobb a tögfaragó és a jelmezversenyen. Miközben szellemlovasok kísértenek a park legsötétebb zúgaiban, boszorkánytűz is fellobban majd.
Részletes program>>>

+1 Éjszakai szellemvasút és túra Sasréten

Rémisztő, jelmezes túra az éjszakai erdőben? Igen!
Tökfaragás, főzetek és kotyvalékok kóstolása az erdei iskolánál? Igen!
Mindezt átélheted, kipróbálhatod az almamelléki erdei vasút esti utazása alatt. 
Részletes program>>>


TOVÁBBI HALLOWEEN PROGRAMOK A TERMÉSZETBEN ITT >>>

(Erdeiprogramok.hu)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: