Alkotópályázat: készíts őszi termésekből dekorációt, és nyerj!

A Délalföldi Erdészeti Zártkörű Részvénytársaság Tájékoztatási Központja „Tovább táncol a tobozmanó” címmel alkotópályázatot hirdet általános iskolás diákok számára.

A pályázatra természetes anyagokból (makk, gesztenye, falevél, ág, kéreg, moha, toboz, gubacs, szalma, háncs, csuhé stb.), saját kezűleg készített figurák, játékok, munkák beküldésével lehet nevezni.

A népművészekből, pedagógusokból álló zsűri a beérkezett műveket korcsoportonként (1-2., 3-4., 5-6., 7-8. osztályosok) értékeli.

Az összegyűlt alkotásokból az erdészeti tájékoztatási központban kiállítást rendeznek, melyet az eredményhirdetéssel egyszerre, 2017. december 11-én 15 órakor (Gyula-Városerdő, Erdei Iskola) nyitnak meg.

Erre az alkalomra külön meghívót már csak a díjnyertes munkák alkotóinak küldenek. A díjazott munkák alkotóit a kiállítás megnyitóján, családias ünnepség keretében jutalmazzák. Csoportos díjként ingyenes erdei iskolai programot, kedvezményes szálláslehetőséget, egyéni jutalomként barkács- és hobbieszközöket, könyveket, stb. adnak a részt vevőknek.

A szervezők kérik, hogy a beküldött alkotások mellett egyértelműen tüntessék fel a munka címét, az alkotó nevét, életkorát, iskolája és felkészítő tanára nevét, valamint értesítési címét, telefonszámát, e-mail-címét! Illetve kérik azt is, hogy gyorsan romló, nyers, penészedésre hajlamos anyagot lehetőleg ne használjanak, nagyon elővigyázatosan csomagoljanak, s postázáskor ügyeljenek az alkotások állagának megóvására is!

Az alkotásokról digitális archívumot készítenek. A díjnyertes műveket az erdei iskolában található állandó kiállításon őrizik tovább, a nem jutalmazott munkákat a megnyitó után, a kiállítási helyről előzetes időpont-egyeztetés után el lehet szállítani. Megőrzésüket 2018. március 31-ig biztosítják, utána a maradt műveket oktatási intézmények dekorációs céljaira ajánlják fel.

Beküldési határidő: 2017. november 19.

Beküldési cím:
Dalerd Zrt. Tájékoztatási Központ
5701 Gyula-Városerdő, Külterület 1226. sz.
Tel.: 06-66-468-907 és 06-30-606-37-93

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: