Négy napig ingyen mehetnek a gyerekek a Fővárosi Állatkertbe

Idén is megrendezik az Állatszeretet Fesztivált, melynek keretében számtalan programmal várja a  látogatókat a Fővárosi Állat- és Növénykert. Lesz fóka show, elefántiskola, pelikánetetés, kézműveskedés, s a legjobb, hogy 14 év alatti gyerekek mindezeken ingyenesen vehetnek részt.

fovarosiallatkeert
Fókuszban az év állatai és növényei

Idén is megrendezik az Állatszeretet Fesztivált, október 4-től 8-ig a Fővárosi Állat- és Növénykertben.
Az eseménysorozat az állatok világnapja köré épül, amit világszerte október 4-én, az állatok védőszentjeként számon tartott Assisi Szent Ferenc napján tartanak.

Az ötnapos rendezvény számos látnivalót, ismeretterjesztő és szórakoztató programot rejt magába, amit egyetlen állat- és növénybarát sem hagyhat ki.

Több szervezet és szövetség fog bemutatkozni, amelyek érdekes történetekkel várják a közönséget a fajmegőrzésről, a felelős állattartásról, a természet- és madárvédelemről. Mentett állatokkal is lehet találkozni, az érdeklődők részt vehetnek terápiás kutyabemutatón és lesz teleszkópos madármegfigyelés is. Kreatív kézműves stand, ismeretterjesztő foglalkozás, fajáték készítés és játszóház várja a kisebbeket.

Csak két napon, október 7-én és 8-án bonsai növényekben gyönyörködhetnek a látogatók, emellett szakmai tanácsadás és bemutató is várja a bonsai szerelemeseit.

A fenti programokon túl lesz fóka show, elefántiskola, pelikánetetés és további számos előadás az Állatkert sztárjaival a „Légy ott!” program keretében. A Varázshegy is nyitva lesz a látogatók előtt, ahol „Állatok akcióban” állatbemutatón, 3D mozin, rája etetésen és további színes programon vehetnek részt az érdeklődők.

Gyerekeknek 14 éves korig ingyenes a belépés.

Allatszeretet_Programplakat_A1_Screen-1-1

(budapestzoo.com)

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: