Kedvezményes arborétumi és barlangi belépők a Duna-Dráva Nemzeti Parkban

Új kedvezményt vezetett be a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság a pécsi Pintér-kert Arborétum és a Tettyei Mésztufa-barlang látogatásához kapcsolódóan. A két bemutatóhely kombinált jeggyel, kedvezményes áron látogatható. Emellett július 14-én és 15-én egyéb kedvezmények is várják a látogatókat a Fehér Gólya Múzeumban és a Pintér-kertben.

tettei_barlang

Új kedvezményt vezetett be a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság a pécsi Pintér-kert Arborétum és a Tettyei Mésztufa-barlang látogatásához kapcsolódóan. A két bemutatóhely kombinált jeggyel, kedvezményes áron látogatható.

  • Kombinált felnőtt belépő: 1100 Ft
  • Kombinált diák belépő: 900 Ft (14 éves kortól)
  • Kombinált nyugdíjas belépő: 900 Ft (nyugdíjas igazolvánnyal)
  • Kombinált gyermek belépő: 800 Ft (6-14 éves korig)

A Pintér-kert Arborétumba 6 éves kor alatt továbbra is ingyenes a belépés, ezért 6 éves kor alatt nincsen kombinált jegy. Az eddigi jegyárak mindkét bemutatóhelyen továbbra is érvényesek! A kombinált jegyek azoktól függetlenül kerülnek bevezetésre.

Időszakos kedvezmények:

2017. július 14-én a II. Pécsi Tüke Nap alkalmából 17.00-20.00 között 50% kedvezménnyel látogatható a Pintér-kert Arborétum. A kedvezményes belépő ára egységesen 200 Ft/fő. 18.00-19.30 között harmokinaművész játszik majd a kertben!

2017. július 15-én szombaton 8 és 16 óra között pedig a kölkedi falunap alkalmából a Fehér Gólya Múzeum ingyenesen látogatható!

(Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság nyomán)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: