Hamarosan a világhírű magyar természetfotós leséből is megfigyelhetjük Székelyföld medvéit

Igazán örömteli hírt osztott meg Facebook oldalán hazánk legjobb természetfotósa, a világszerte is ismert Máté Bence. “Hosszas előkészületek után elkészült az első, nagyközönség számára épített lesem! Erdély szívében, a tusnádfürdői erdő rejtekében, június 27-től kezdődően, az év minden napján medve megfigyelésre várjuk szeretettel a természet tisztelőit” – olvasható a természetfotós közösségi oldalán.

medveles_2

Máté Bence célja a les megépítésével, hogy a medvék Székelyföld jó hírét öregbítsék, és ne csak akkor legyen róluk hír, amikor élelem után kutatva kukákat fosztogatnak vagy háziállatokra támadnak.

“Gyertek medvét nézni a medvepásztorral! Igazi jó családi program a nyárra; olyan, mint az állatkert, de itt az állatok szabadok, és mi vagyunk bezárva.” – írja Máté Bence a www.medveles.hu oldalt ajánlva.

medveles_1

A háromórás program során az érdeklődők vadon élő medvéket figyelhetnek meg testközelből, mindezt személyenként 100 Lejért cserébe (1 lej nagyjából 70 Ft), ami mellé pénzvisszafizetési garancia is járt. A helyszínt ráadásul lovaskocsival lehet megközelíteni, amely a székelyföldi fenyvesekben különösen csodálatos élményt nyújt.

Lássuk a medvét!

(Erdeiprogramok.hu)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: