Látványetetések, bemutatók – Gyereknap a Budakeszi Vadasparkban

A Budakeszi Vadasparkban május 28-án, vasárnap, a gyermekeké a főszerep. Hagyományosan minden év május utolsó vasárnapján ünnepeljük a gyermeknapot, ennek apropóján a Budakeszi Vadaspark különleges, játékos programokkal készül a hozzájuk látogató kicsiknek és nagyoknak. 14 év alatti gyermekek részére ráadásul a belépés ingyenes.

budakeszi_vadaspark

Többek között Kisállat Tréningeken, Állatijó Bemutatókon és látványetetéseken vehetnek részt az érdeklődők, de az eseményen a Pilis Budai Kutyamentő Egyesület munkatársai is képviseltetik magukat, akik szívesen beszélnek a felelős állattartásról és a háziállat-tartás rejtelmeiről a tudásra szomjazó csemetéknek.

A Budakeszi Vadaspark célja a gyermeknapon is a Magyarországon őshonos és a Kárpát-medencébe betelepült állatok bemutatása, aminek köszönhetően a fiatalabbak is megismerkedhetnek a természetes környezetükben fellelhető állatfajokkal, egyúttal játszva tanulhatnak az állati szokásokról és érdekességekről: megnézhetik Európa tán legidősebb hiúz őméltóságát, vagy végigmehetnek a nemrégiben átadott „Madárbarát kert” tanösvényen.

A Budakeszi Vadaspark részletes gyereknapi programja:

  • 10.00 Pilis Budai Kutyamentő Egyesület
  • 10.00 Kisállat Tréning
  • 12.00 Állatijó Bemutató a színpadon
  • 13.00 Kisállat Tréning
  • 14.00 Állatijó Bemutató a színpadon
  • 15.00 Kisragadozó látványetetés

(Budakeszi Vadaspark)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: