Szakvezetés óvodásoknak az Erdők Nemzetközi Napján a Budakeszi Vadasparkban

A Budakeszi Vadaspark célja, hogy eredeti élőhelyükön ismertesse meg a kis- és nagykorú látogatókkal a Magyarországon őshonos, illetve a Kárpát-medencébe betelepült állatokat. Mivel a legkisebbek természeti nevelését soha nem lehet elég korán kezdeni, a természetvédelmi és közjóléti fejlesztések mellett a környezeti oktatás is nagy hangsúllyal van jelen a Vadaspark mindennapos tevékenységében.

budakeszi_vadaspark

Épp ezért március 21-én, az , a Budakeszi Vadasparkban a menetrend szerinti szakvezetések mellett óvodai csoportoknak igényelhető egy különleges, erdei sétával egybekötött foglalkozás, mely a szokásos belépő árán felül ingyenes lesz.

A Hogyan lesz a makkból erdő? című keddi foglalkozás körülbelül 30 perces lesz majd: egy rövid erdei sétával indul, azt követően pedig a résztvevők a vadaspark munkatársával megbeszélhetik, hogy mi mindent is láttak, mivel találkoztak az erdőben (bogarakkal, madarakkal, fákkal, cserjékkel stb.) A testmozgással, tornával kiegészített foglalkozást remekül egybe lehet kötni a vadasparki látogatással, hiszen az ott elhangzó érdekességeknek köszönhetően minden vadasparki állatot és növényt más szemmel lehet majd megtekinteni.

A Hogyan lesz a makkból erdő? foglalkozás regisztráció köteles: a jelentkezéseket Mészárosné Kiss Boglárkánál várják, a kiss.boglarka@bkvp.hu e-mail címen.

(Budakeszi Vadaspark)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: