6 erdei kisvasutas program, ami a természetbe csábít március 15-én

Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc emlékére országszerte ünnepi műsorokat szerveznek. Az Erdeiprogramok.hu összeállításában most olyan erdei kisvasutas programokat gyűjtöttünk össze, amelyek biztosan a szabadba csábítanak a jeles napon is.  Március 15-én is várnak az élményekben gazdag magyar erdők!

(Fotó: Gribek Tímea, Erdeiprogramok.hu)

(Fotó: Gribek Tímea, Erdeiprogramok.hu)

Március 15-én, szerdán ünnepi menetrenddel várnak hazánk erdei kisvasútjai:

1,Csömödéri Erdei Vasút

A Zalaerdő Zrt. által üzemeltetett Csömödéri Állami Erdei Vasút szeretettel vár minden érdeklődőt március 15-én, szerdán tavaszköszöntő járatán.
Menetrend>>>

2. Gemenci Erdei Vasút

A Gemenci Erdei Vasút járatain ünnepi menetrend lép érvénybe. A jeles nap alkalmából a vonatok 11:00 és 13:00 órakor indulnak Pörbölyről Malomtelelőre, ahonnan 12:00 és 13:50-kor indulnak majd vissza az Ökoturisztikai Központba.
Menetrend>>>

3. Királyréti Erdei Vasút

Március 15-én, szerdán az Ipolyerdő Zrt. által üzemeltetett Királyréti Erdei Vasúton élvezhetjük a kora tavaszi erdő szépségeit.
Menetrend>>>

csomoderivasut

4. Felsőtárkányi Állami Erdei Vasút

Gyönyörű hóvirágmező borítja a tájat Felsőtárkány közelében, a Vöröskő-völgyben. Az Egererdő Zrt. megkönnyíti a természetjárók túráját, méghozzá azzal, hogy a Felsőtárkányi Állami Erdei Vasút 2017. március 15., 18., 19., 25. és 26-án a 2017. április 1-től érvényes menetrend szerint közlekedni fog.
Menetrend>>>

5. Mátravasút

Március 15-én indul a Mátravasút! A nemzeti ünneptől kezdve az erdei vasutak és a természet szerelmesei, a családok, a kisgyermekek ismét különleges élményeket gyűjthetnek az erdőben.
Menetrend>>>

6. Zsuzsi Erdei Vasút

A Zsuzsi Erdei Vasút ünnepi járatai mellett a gyerekek csákókat és kardokat készíthetnek és akár tiszteletbeli huszárokká is válhatnak.
Részletek>>>

(Erdeiprogramok.hu)

Kapcsolódó:
Március 15. – Ünnepi megemlékezés a Nyíri-erdőben

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: