Mostantól különleges cumifa segíti a kisgyermekek leszoktatását a Miklósvári Parkerdőben

Március 6-án, hétfőn egy cumifát adtak át a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. Miklósvári Parkerdejében, a Tamási Vadaspark szomszédságában. A kezdeményezés célja, hogy a gyerekek könnyebben tudják hátrahagyni az első években hozzájuk nőtt cumikat.

cumifa01

A Tolna Megyei Pedagógiai Szakszolgálat főigazgató-helyettesétől, Durcziné Balogh Renátától érkezett a megkeresés a Gyulaj Zrt. vezérigazgatójához, amelyben a kezdeményezéshez szükséges fa elhelyezését kérvényezték. A kezdeményezés célja, hogy a csöppségek könnyebben el tudják hagyni cumijukat, amiket szüleik segítségével bátran felaggathatnak az ágakra.

cumifa02

Az avató ünnepség Rákóczi Szilvia, erre az alkalomra írt énekével kezdődött, majd Both Hajnalka a Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyettese köszöntötte az egybegyűlteket. Ezt követően a tamási Szent Balázs Katolikus Óvoda gyermekei műsora volt látható. Az eseményen Durcziné Balogh Renáta főigazgató-helyettes is felszólalt, amely során kitért a cumifa jelentésére, hasznosságára és eredetére.

Azok a bátor gyerekek, akik már lemondtak a cumizásról, ünnepélyesen felakaszthatták a cumijukat, és megkapták az erről szóló emléklapjukat is. Ezután közös énekléssel és körjátékkal zárták az ünnepséget.

cumifa03

(Gyulaj Zrt. nyomán)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: