5+1 erdei kisvasutas program márciusban, amit kár lenne kihagyni!

Az élményekben gazdag magyar erdők márciusban, a tavasz kezdetén napsütéssel, madárcsiripeléssel, virágzó mezőkkel várják a kirándulni vágyókat. Az Erdeiprogramok.hu mai összeállításában 5+1 erdei kisvasutas programot ajánlunk, ami biztosan a szabadba vonz! 

gemenci_erdei_vasut

Tavasszal rengeteg szervezett program várja azokat, akik a hétvégéjüket a szabadban töltenék. Előző cikkünkben olyan túrákat válogattunk össze, amelyek a tavaszi virágok nyomába erednek, a mai bejegyzésünkben pedig erdei kisvasutas programokra hívjuk fel a figyelmet.

1. Nőnapi kedvezményes utazás a Lillafüredi Állami Erdei Vasúton

Az Északerdő Zrt. által üzemeltetett Lillafüredi Állami Erdei Vasúton március 5-én, vasárnap minden kedves hölgy utas 300 forintos napijegy váltása mellett korlátlan számú utazásra jogosult a menetrend szerinti járatokon.
Bővebben>>>

2. Nőnapi kisvasutazás a Kaszói Állami Erdei Vasúttal

A KASZÓ Zrt. által üzemeltetett Kaszói Állami Erdei Vasút kicsiket és nagyokat egyaránt vár a jeles nap alkalmából. A kisvasutazásról visszaérkezve a résztvevőknek lehetősége lesz megkóstolni a Főherceg Fogadó finom vadételeit.
Bővebben>>>

tavasz_erdo_virag

3. Télterelő túra a Gemenci erdőben

A Gemenc Zrt jóvoltából március második hétvégéjén télterelő túrán vehetnek részt a erdőjárók. Az ébredő természetet gyalogosan és erdei vasúton is láthatják azok, akik részt vesznek az eseményen.
Bővebben>>>

4. Tavaszköszöntő utazás a Csömödéri Erdei Vasúttal

Itt a tavasz! Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Zalaerdő Zrt. által üzemeltetett Csömödéri Állami Erdei Vasút is a telet háta mögött hagyva tavaszköszöntő járatokat indít.
Bővebben>>>

csomoderivasut

5. Víz Világnapja a SEFAG Zrt-vel: erdei vasutazás, természetes vizek felfedezése iskolásoknak

A Víz Világnapjának ünneplésére természetes vizek környezetében lesz lehetősége az iskolásoknak. A kisvasutazással összekötött “vizes élménynap” alkalmával a Boronka-melléki Tájvédelmi Körzet álló- és folyóvizeinek jelentőségére hívják fel a figyelmet.
Bővebben>>>

+1. Hóvirágünnep az Alcsúti Arborétumban kisvasúttal?

Márciusban nyílnak a tavasz első hírnökei az Alcsúti Arborétumban. A hóvirágmezőre minden évben rengetegen kiváncsiak. Az arborétumot a Vál-völgyi kisvasúttal is meg lehet közelíteni, ebből az alkalomból meghosszabbítják az utasok számára a menetrendet.
Bővebben>>>

(Fotó: Alcsúti Arborétum)

(Fotó: Alcsúti Arborétum)

NŐNAP AZ ERDŐBEN? IGEN! TÚRÁK, FUTÓVERSENYEK – PROGRAMOT AJÁNLUNK HÖLGYEKNEK ITT>>> 

VIRÁGOK NYOMÁBAN-ERDEI PROGRAMOKAT AJÁNLUNK>>>

(Erdeiprogramok.hu)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: