„Mit láttam az erdőben?” – Rajzpályázat óvodások, iskolások számára

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. rajzpályázatot hirdet óvodás és alsó tagozatos általános iskolás gyermekek számára „Mit láttam az erdőben?”címmel. Az alkotásokat május 3-ig lehet beküldeni!

tengelic

Intézményenként az öt legszebbnek, legötletesebbnek ítélt alkotást kérik a szervezők elküldeni a Szombathelyi Erdészeti Zrt. címére (9700 Szombathely, Saághy István utca 15.)

Beküldési határidő: 2017. május 03.

Az alkotásokon kérjük feltüntetni a készítő teljes nevét, életkorát, csoportját vagy osztályát, óvoda vagy iskolája nevét és címét.

A legszebb rajzok beküldői jutalmazatásban részesülnek. Az eredményhirdetés 2017. május 10-én a Saághy István Erdészeti Információs Központban lesz. A beküldött rajzok szintén e naptól lesznek megtekinthetők.

Tájékoztatjuk, hogy a pályázatra beküldött alkotásokat a szervezőknek nem áll módunkban visszaszolgáltatni, a pályaművekről készült másolatokat, fotókat a későbbiekben felhasználják tájékoztató anyagokban a készítő nevének feltüntetése mellett.

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. fenntartja a jogot, hogy a pályázati felhívást bármikor indoklás nélkül visszavonja.

A rajzpályázattal kapcsolatban további információt Varga Péter közjóléti csoportvezető nyújt a következő telefonszámon: +36-30/95-71-351.

(Szombathelyi Erdészeti Zrt.)

Kapcsolódó cikkek:
A Vas megyei erdők bemutatása – Erdőképek Fotópályázat 2017
Túzokünnep – Rajzpályázat óvodásoknak és iskolásoknak
Természetvédelmi rajzpályázat a Madarak és Fák Napja alkalmából
Rajzold le a 2017-es év állatait, növényeit és gombáját
Vadon élő állatok a környezetemben – Az Őrségi Nemzeti Park rajzversenye

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: