A Vas megyei erdők bemutatása – Erdőképek Fotópályázat 2017

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. Erdőképek 2017 címmel fotópályázatot hirdet amatőr fotósok részére, melynek célja, a Vas megyei erdők, természetes élőhelyek növény- és állatvilágának, az erdő életének, erdő és ember kapcsolatának bemutatása. A beküldött fotókból decemberben kiállítást rendeznek.

Fotó: Gribek Tímea

Fotó: Gribek Tímea

Részvételi feltételek: A pályázat nyitott, hivatásos fotósok kivételével foglalkozástól, életkortól és lakóhelytől függetlenül bárki pályázhat, más pályázatokon nem szerepeltetett képekkel.

Egy pályázó 6 db hagyományos vagy digitális technikával készített, színes vagy fekete-fehér fotóval pályázhat, amit a Szombathelyi Erdészeti Zrt. címére digitális JPG formátumban kérünk beküldeni.

A korábbi évektől eltérően – a téma gazdagsága miatt – több kategóriában történik a nevezés:

  1.  Tájkép és csendélet,
  2. Vadon élő emlősök és madarak,
  3. Egyéb vadon élő állatok,
  4. Növények,
  5. Makrovilág,
  6. Ember az erdőben.

(Kategóriánként maximum 3 kép küldhető.)

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. fenntartja a jogot, hogy a kiállítás megfelelő propagálása céljából a képeket az alkotók nevének feltüntetésével szabadon felhasználhassa (CD, sajtó, TV, weboldal).

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. a zsűrizett, díjazott, illetve kiállításra érdemesnek tartott képeket fel kívánja használni kiadványokban, sajtóban, tájékoztató táblákon és előadásokban, ezért a pályázóktól kéri a mellékelt nyilatkozat kitöltését.

A pályázónak teljes körű szerzői és személyiségi jogokkal kell rendelkeznie a beadott pályaművek fölött. A Szombathelyi Erdészeti Zrt. nem vállal felelősséget az ezek hiányából eredő jogvitákban.

A képek beküldése: A képeket (a hosszabbik oldal 3500 pixel méretben, legfeljebb 5 MB nagyságban, 300 dpi felbontásra méretezve) a nevezési lappal együtt CD-n vagy DVD-n kérjük eljuttatni a társaság címére. A képfájlokat a következő séma szerint kell elnevezni: „vezetéknév.keresztnév.sorszám.jpg”

A beküldés akkor érvényes, ha az e-mailben megadják a pályázó nevét, lakcímét, e-mail címét és telefonszámát, az egyes képek címét, választott kategóriáját, és csatolják a kitöltött és aláírt nyilatkozatokat. Az egyes fényképekhez meg kell adni továbbá a készítés helyszínét (legalább néhány kilométeres pontossággal), idejét (hónap pontossággal), melyek a kiállításra kerülő képek mellett olvashatók lesznek.

Beküldési cím: vargap@szherdeszet.hu

Beküldési cím: Saághy István Erdészeti Információs Központ, 9700 Szombathely, Saághy István u. 15.

A képekről a Társaság dolgozóiból és szakértőből álló zsűri dönt.

Díjazás:

  • Kategóriánként az első hely: 20 000 Ft;
  • Kategóriagyőztesek között egy fődíj: 30 000 Ft.

Beküldési határidő: 2017. november 03.

Zsűrizés: 2017. november 10-ig a további ügyintézés végett befejeződik.

Eredményhirdetés: decemberben, az Országos Erdészeti Egyesület Szombathelyi Helyi Csoportja éves záró rendezvényén. Ha a nevezési kategóriák valamelyikében nincs zsűri által díjazható fotó, ott a Szombathelyi Erdészeti Zrt. nem hirdet ki első helyezettet. Az eredményeket az értékelést követően a társaság weblapján is közzéteszik, illetve a nyerteseket a megadott e-mail címen értesítik.

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. fenntartja a jogot, hogy a pályázati felhívást bármikor indoklás nélkül visszavonja.

A jelentkezési lap ITT érhető el

További információval Varga Péter közjóléti csoportvezető szolgál az alábbi elérhetőségeken:
e- mail: vargap@szherdeszet.hu, tel.: +36-30/95-71-351.

(Szombathelyi Erdészeti Zrt.)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: