Töltse a Nőnapot is az erdőben!

Nemzetközi Nőnap alkalmából lepje meg kedvesét, hölgy rokonát, ismerősét egy igazi, felejthetetlen erdei élménnyel! Az Erdeiprogramok.hu jóvoltából olyan programokat mutatunk be, amik a természetbe csábítanak a jeles napon a testi, lelki felfrissülésért.

tavasz_erdo_virag

Magyarországon 1948 óta ünneplik a Nőnapot, minden évben március 8-án. Országszerte több helyszínen különleges programokkal várják a hölgyeket, azonban most egy olyan válogatást teszünk közzé, amely a természetbe invitál mindenkit a jeles nap alkalmából.

Nőnapi kedvezményes utazás a Lillafüredi Állami Erdei Vasúton

A közeli nőnap alkalmából, március 5-én, vasárnap minden kedves hölgy utas 300 forintos napijegy váltása mellett korlátlan számú utazásra jogosult a Lillafüredi Állami Erdei Vasút menetrend szerinti járatain.

Bővebben>>>

Nőnap közös ünneplése a Sziágyi Erdészeti Erdei Iskolában

A nemzetközi nőnap vidám ünneplése erdei sétával és kemencés ételek közös elkészítésével és fogyasztásával a Sziágyi Erdészeti Erdei Iskolával.

Bővebben>>>

Nőnapi túra a Szekszárdi-dombságban

A  Bajai Természetjárók Egyesülete március 8-án, szerdán nőnapi túrát szervez, amely alkalommal a Szekszárdi-dombságot fedezhetik fel a résztvevők.

Bővebben>>>

anyaknapja

Nőnapi Virágfutás és túra a Széchenyi Parkerdőben

Nőnap alkalmából különleges futó útvonallal várják a sportolni vágyó hölgyeket és urakat a Széchenyi Parkerdőbe. A rajt és a cél az erdei játszótér, amely egyben egy virág alakzat közepe is, ahonnan a szirmokat szimbolizáló útvonalak indulnak ki.

Bővebben>>>

V. Nőnapi Virág Futás a Hármashatárhegyen

2017-ben már ötödik alkalommal rendezik meg Nőnap alkalmából a Virág Futást. Nincs verseny, nincs kötelező táv, van viszont hat szirom formájú kör a Határ-nyereg körül, amelyekből szabadon választott darabot szabadon választott sorrendben lefuthatsz.

Bővebben>>>

Nőnapi kisvasutazás a Kaszói Állami Erdei Vasúttal

KASZÓ Zrt. által üzemeltetett Kaszói Állami Erdei Vasút Nemzetközi Nőnap alkalmából ünnepi kisvasutazásra hívja nem csak női vendégeit. Az utazásról visszaérkezve a résztvevőknek lehetősége nyílik megkóstolni a Főherceg Fogadó finom vadételeit.

Bővebben>>>

Fotó: Gribek Tímea

Fotó: Gribek Tímea

A nőnapi programlista folyamatosan bővül!

TOVÁBBI PROGRAMOK AZ ÉLMÉNYEKBEN GAZDAG MAGYAR ERDŐKBŐL ITT>>>

(Erdeiprogramok.hu)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: