Nefag Zrt.: nyári táborok az élményekben gazdag magyar erdőkben

A NEFAG Zrt. Erdei Művelődési Háza idén is táborokkal várja a nyári szünetben a gyerekeket. A zoo táborban a Bagolyvár Vadaspark kis és nagy lakóival ismerkedhettek meg, a “mesél az erdő” táborban felfedezheted az erdő-mező szépségeit, míg a túlélő táborban megtanulhatsz otthonosan mozogni az erdőben. Gyertek, és töltsétek együtt a nyári szünetet!

nefagtabor04

Zoo tábor

Időpont: 2017. 07. 10. – 07. 14.
Ajánlott korosztály: 7-14 év

A táborosok a Bagolyvár Vadaspark aktív tagjaivá válhatnak, testközelből ismerhetik meg a vadaspark lakóit, és bekapcsolódhatnak a gondozásukba. Megtanulhatják például a lóápolás és a görény sétáltatás fortélyait. A bátrabbak felülhetnek a fjord ló, vagy a shetlandi póni hátára. Nem marad ki természetesen a tölgyes erdő, a szikes és nedves rét, illetve a Zagyva menti élővilág felfedezését sem.

negfagtabor01

“Mesél az erdő” tábor

Időpont: 2017. 07. 31. – 2017. 08. 04.
Ajánlott korosztály: 7-14 év

Kedves természet titkait fürkészni vágyó gyerkőcök! Felfedezésre hív örök tanítómesterünk, az erdő, aki mindig tartogat apró csodákat és izgalmas kalandokat. Ezeket fogjuk kutatni fent s lent, közel s távol, erdőn-mezőn vadasparkon át, miközben élmények sokasága vár ránk.

nefagtabor02

Túlélő tábor

Időpont: 2017. 08. 07. – 08. 11.
Ajánlott korosztály: 10-16 év

A városi gyerekek legtöbbször a természettől távol nevelkednek fel, és emiatt idegen számukra a „civilizáción ” túli világ. Hogyan tudunk tájékozódni és otthonosan mozogni az erdőben? Hogyan építsünk fel egy használható táborhelyet? Milyen ehető, gyógyhatású vagy éppen mérgező növényekkel, gombákkal találkozhatunk utunk során? Ezekre, és más praktikus kérdésekre mind választ kaphatnak a tábor résztvevői. És persze számháborúzunk, kalandos túrák során jövünk-megyünk, kúszunk-mászunk.

nefagtabor03

A táborok díja: 25.000 Ft/ fő/ hét

Az ár tartalmazza:

  • étkezést napi 3 alkalommal (tízórai, ebéd, uzsonna)
  • vadasparki bérletet (amelynek érvényessége 2017. augusztus – december)
  • egy kiránduló napot
  • változatos tábori programokat
  • a témához kapcsolódó kézműves foglalkozásokat
  • 1 éjszaka ittalvás (szállás, vacsora, reggeli), tábortűz, vadles, éjszakai
  • bátorságpróba, „csillagos égbolt” programok

Helyszín: NEFAG Zrt. Szolnoki Erdészet, Bagolyvár Vadaspark, 5000 Szolnok, Kaán Károly utca 71.

A tábor naponta 07:30 – 15:30 között, pénteken 14:00-ig  biztosít elfoglaltságot a gyerekek számára. Egy turnusban maximum 20 gyermeket tudnak fogadni.

Információ: Csikós Eszter e-mail: erdeimuvhaz@nefag.hu , telefon: 20/ 452 4883

Jelentkezés: e-mailben erdeimuvhaz@nefag.hu címen. Kérjük, írják meg a gyermek nevét, életkorát, illetve a szülő elérhetőségeit (e-mail cím, telefonszám) és a választott tábort.

(Nefag Zrt.)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: