Térkép segíti a kirándulókat az Északerdő Zrt. területén

A Borsod-Abaúj-Zemplén megye állami erdőterületeinek többségén gazdálkodó ÉSZAKERDŐ Zrt. egy térképen foglalta össze közjóléti szolgáltatásait.

Közjóléti térkép

A térkép nagyobb méretben ITT érhető el>>>

„Becsléseink szerint évente mintegy másfélmillió erdőlátogató fordul meg az általunk kezelt erdőkben. Ez nem csoda, hiszen illetékességi területünkön vezet az Országos Kéktúra egynegyede, valamint olyan regionális túraútvonalak is, mint a Bükki Kéktúra vagy a zempléni Rákóczi Piros jelzés. Ekkora turistaforgalom kiszolgálása nem könnyű feladat, de összesen közel 250 létesítményünk várja a pihenni vágyókat” – foglalta össze Bózsó Gyula, az ÉSZAKERDŐ Zrt. műszaki osztályvezetője.

A társaság az erdőjárók minél szélesebb körű kiszolgálása érdekében készítette el saját közjóléti tevékenységeit bemutató térképét, melyen rajzos grafikával jelennek meg az erdei szálláshelyek és erdei iskolák, de helyet kaptak rajta a legfőbb turistaútvonalak és a kisvasutak is. Valamennyi feltüntetett objektumhoz részletes leírás tartozik, ezzel segítve mindenkit a tökéletes kirándulási cél megtalálásban. A térkép ingyenesen letölthető a www.eszakerdo.hu honlapról.

(ÉSZAKERDŐ Zrt.)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: