Ingyenesen kölcsönözhető fotókiállítás iskolák, művelődési házak részére

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság kölcsönözhető kiállításaival informatív, természetismereti és természetvédelmi témájú anyagaikkal hasznos kiegészítői lehetnek iskolák, művelődési központok, kiállítóhelyek éves programjainak.

kiallitas_kmnp„A Körös-Maros Nemzeti Park növényvilága” című fotókiállítás az azonos címen, 2012-ben megjelent könyv fotóanyagából készült. Hat élőhely köré csoportosítva mutatja be a nemzeti park legérdekesebb élőhelyeit és növényfajait. Az igazgatóság iskolák, művelődési házak, múzeumok számára ingyenesen biztosítja a kiállítás anyagát maximum egy hónap időtartamra. A fotókiállítás 37 db álló és fekvő poszterből áll, melyen a fotók címe, készítője, és egy néhány soros ismertetője is szerepel.

A kiállítás kölcsönzésével kapcsolatban az alábbi e-mail címen lehet érdeklődni: judit.kapocsi@kmnp.hu.

A Körös-Maros Nemzeti Park növényvilágát bemutató könyv folytatásaként jelent meg a sorozat következő kötete, „A Körös-Maros Nemzeti Park állatvilága – gerinctelenek” címmel. A könyv fotóanyagából készült kiállítás öt élőhely köré csoportosítva mutatja be a nemzeti park különböző élőhelyeit és lenyűgöző gerinctelen állatvilágát. Az igazgatóság elsősorban helyi művelődési házak, könyvtárak, egyéb kiállítóhelyek, valamint iskolák számára ingyenesen biztosítja a kiállítás anyagát maximum egy hónap időtartamra. A fotókiállítás 41 db álló és fekvő poszterből áll, melyen a fotók néhány soros ismertetője is szerepel.

A kiállítás kölcsönzésével kapcsolatban Szalai Mónika ökológia felügyelő nyújt további információt (tel.: 66/313-855, e-mail: monika.szalai@kmnp.hu).

Gerinctelen_allatvilag_KMNPI_2500

(Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: