Különleges újdonság a csapatépítő MedvExit játék a Budakeszi Vadasparkban

medvexitlogoA Budakeszi Vadaspark legújabb attrakciója a manapság igen nagy népszerűségnek örvendő „szabadulós” játékok mintájára készült, némi vadasparkos csavarral: a MedvExit során ugyanis nem kiszabadulni kell, hanem éppen azt kell megakadályozni, hogy egy felelőtlen ember szabadon engedje Móricot, a medvét. (Természetesen mindez csak játék, Móricot senki sem fogja a helyéről kiengedni…)

A közkedvelt szabadulós szobákban egymásra épülő logikai feladványokat kell végrehajtani, hogy végül a sikeresen összedolgozó csapat a közös szellemi erőfeszítés után kijuthasson az adott szobából vagy lakásból. A Budakeszi Vadasparkban, a MedvExit feladványainak sikeres végrehajtása mellé azonban a szabad ég szolgáltatja a kulisszát, a flóra és a fauna pedig a témát.

„A környezeti nevelés, a játszva tanítás nagy hangsúllyal van jelen a mindennapos tevékenységünkben, ezért a játék kidolgozása során fontos volt, hogy a résztvevők ne általános témakörökben kapjanak feladatokat, hanem olyan problémákkal és kérdésekkel találkozzanak, amelyek a Vadaspark állataihoz és növényeihez, valamint tágabb értelemben véve a biológiához és a környezeti neveléshez kapcsolódnak. Azt azonban mindenképpen fontos megjegyeznünk, hogy a MedvExit sikeres megoldásához nem szükséges komolyabb háttértudás, így 12-13 éves kortól bárki számára élvezhető a program” – hangsúlyozta Szabó Péter, a Budakeszi Vadaspark igazgatója.

medvexit

A MedvExit átlagos hossza 90 perc, két óránként indulhatnak csapatok. A Budakeszi Vadaspark szervezői csoportonként minimum 2, maximum 10 főt várnak. A vadaspark jellegéből adódóan ajánlott zárt cipőben, az évszaknak megfelelően öltözködni, eső esetén is megtartható a program. Amennyiben a csapatnak ez így nem lenne megfelelő, akkor azt a megadott telefonszámon jelezhetik, és új időpontot foglalhatnak.

A MedvExit játékon való részvételi szándékot a program megkezdése előtt legalább 24 órával Farkas Ádámnál lehet jelezni a 06/70-670-7851-es telefonszámon, vagy a budakeszi.vadaspark@bkvp.hu e-mail címen.

(Budakeszi Vadaspark)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: