Adventi meseíró és Betlehem-készítő pályázatot hirdet a Fertő-Hanság Nemzeti Park

ferto_hansag_mikulasKét nagyszerű pályázatot is hirdetett a Fertő-Hanság Nemzeti Park Advent idejére. A meseíró pályázat során a legfontosabb feltétel, hogy a szereplők a nemzeti parkban található kiemelt fajok legyenek, a helyszínek pedig a nemzeti park élőhelyei. A kreatív pályázat esetében a természetben fellelt kincsekből – levelek, természek, stb. – kell Betlehemet készíteni. A legjobb alkotások mindkét esetben szerephez jutnak a Kócsagvári Adventi Vásáron, sőt, a legügyesebbek 2017-ben ingyenesen látogathatják majd a Fertő-Hanság Nemzeti Park turisztikai programjait.

 

ADVENTI MESEÍRÓ PÁLYÁZAT

„Állatok karácsonya a Fertőn és a Hanyban”

Lassan készülődünk az ünnepre, szemlélve a ködös tájat, a színes faleveleket és a hűvös vizekre, hosszú útjukról érkező madarakat, kicsit álmodozhatunk… álmodozhatunk, és álmunkat most mesébe is költhetjük, hogy megmutassuk, vajon milyen is az állatok karácsonya itt, a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban.

Idén a Kócsagvári Adventi Vásár részeként ugyanis a beérkező legjobb karácsonyi történeteket fogjuk vagy fogják elmesélni az alkotók, hogy ezzel is az ünnepre hangolódjunk.
A legötletesebb mesék írói ingyenes részvételt nyerhetnek a nemzeti park jövő évi turisztikai programjaira.

Íme, a részletek:
A mese szereplői a Fertő-Hanság Nemzeti Park kiemelt fajai, színtere a nemzeti park élőhelyei kell, hogy legyenek.
A mese szövegének hossza maximum 3 db A4-es oldal. Illusztráció maximum plusz 2 oldal lehet.

Beadási határidő: 2016. december 2. péntek, 14.00
Papír alapon a Kócsagvárba, Sarródra
vagy digitálisan az oktatas@fhnp.hu e-mail címre.

Bővebb információ: 06 99/537-520, oktatas@fhnp.hu

ADVENTI KREATÍV PÁLYÁZAT

„Betlehem a természet kincseiből”

Bár hűvös az idő, sok szép napsütéses órában lehet részünk, ami kellemes a kirándulásokhoz… irány az erdő… gyönyörű színpompás levelek, potyog a termés… készíthetünk belőle Betlehemet!
Betlehem a természet kincseiből a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban.

Idén a Kócsagvári Adventi Vásár részeként a beérkező alkotásokból kiállítást rendezünk és a legötletesebb – legeslegjobb mű készítői ingyenes részvételt nyerhetnek a nemzeti park jövő évi turisztikai programjaira.

Íme, a részletek:
Pályázónként egy pályaművel lehet indulni a versenyen. Az alkotások egy maximum 60x40x40cm-es dobozban kell, hogy elférjenek és a ragasztóanyagon kívül csak természetes anyagokat tartalmazhatnak.

Csak azokat a az alkotásokat tudjuk elbírálni, amelyeket legkésőbb az Adventi Vásár napján, 2016. december 11. vasárnap délelőtt 10.00 óráig a sarródi Kócsagvárba beszállítanak.

Jelentkezési határidő: 2016. december 7. szerda, 16.00
Jelentkezés és információ: 0699/537-520, oktatas@fhnp.hu

(Fertő-Hanság Nemzeti Park)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: