December végéig erdőlátogatási korlátozás a Cuha-völgyben

erdolatogatasi_tilalomA Bakonyerdő Zrt. erdőlátogatási korlátozást vezet be a Bakonyszentlászlói Erdészet területén található Cuha-völgyi Kirándulóerdő és tanösvény útszakaszain és az azt körülvevő erdőterületeken. Fenti korlátozás indoka, hogy a MÁV Zrt. üzemeltetésű vasúti pályán a támfalak és a 409. sz. melletti viadukt rézsűkúpjainak kőrakat lábazata meggyengült.

Kedves Látogatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Bakonyerdő Zrt. erdőlátogatási korlátozást vezet be (az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról szóló 2009. évi XXXVII. törvény 94.-96 §-ai alapján) a Bakonyszentlászlói Erdészet területén található Cuha-völgyi Kirándulóerdő és tanösvény útszakaszain és az azt körülvevő erdőterületeken. A korlátozás 2016. október 24. és december 31. között érvényes.

(A korlátozással érintett útszakasz hossza: 2070 méter)

A korlátozás kezdőkoordinátái: 47° 21′ 36.60″, 17° 49′ 23.61″
A korlátozás végkoordinátái: 47° 21′ 01.76″, 17° 50′ 00.29″

Fenti korlátozás indoka, hogy a MÁV Zrt. üzemeltetésű vasúti pályán a támfalak és a 409. sz. melletti viadukt rézsűkúpjainak kőrakat lábazata meggyengült, amely miatt szükségessé vált a vasúti pályát megtámasztó támfal – rendszer védelmét biztosító Cuha patak medrének helyreállítása az ott található műtárgyak állékonysága, valamint a vasútbiztonság fenntartása miatt. A munkálatokat a MÁV FKG Kft. kivitelezi, azonban a rekonstrukció során szükségessé vált a Bakonyerdő Zrt. kezelésében álló erdei út igénybe vétele.

Kérjük, hogy a fent megjelölt és az alábbi térképen található területen ebben az időszakban saját testi épségük érdekében ne tartózkodjanak!
Szíves megértésüket köszönjük!

(Bakonyerdő Zrt.)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: