Ősszel is vár a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark

korosmarosnp02Ezúton tájékoztatjuk a látogatókat, hogy a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkja, az idei őszi iskolai szünet időpontjára, és az érdeklődő látogatókra való tekintettel 2016. október 31. hétfő és november 6. vasárnap között is nyitva tart, minden nap reggel 9 órától, délután 16 óráig. Belépőjegy váltás: 15 óráig.

Az Anna-liget színpompás kertjében uralkodó varázslatos őszi hangulatban megfigyelhető a kert megannyi mókusa, melyek ide-oda cikázva gyűjtik téli eleségüket a talajon, az ágak között őszapók „ciripelnek”, az állatpark fajai közül a nyestkutyák már fölhalmozták téli zsírtartalékaikat, lassan szarvasféléink bőgése, barcogása is lecseng, a nyáron született új kis bölény borjú viszont most kezdi fölfedezni a körülötte lévő világot. Viselkedése igazi látványosság. Állatparki tavacskánkra pedig az itt élőkön kívül megannyi vonuló madár is be-be köszön. Legutóbb két bütykös hattyú volt kíváncsi állatparki fajtársaik környezetére és egy mandarin réce, illetve egy szárcsa is úgy döntött hosszasabban vendégeskedik az állatpark taván.
korosmarosnp
A számtalan megfigyelni valót, kiegészíti a büfé szolgáltatás, az egyedi játszótér és Szarvas környékének felfedezéséhez kerékpár kölcsönzési lehetőség is.
korosmarosnp01
Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt, családokat, baráti társaságokat, csoportokat, hogy az ősz utolsó lehetőségét kihasználva, egy kellemes kirándulást tegyenek a parkban.

(Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: