Tűzijáték-néző különvonat a Gyermekvasúton

gyermekvasut-gyereknap-20152016. augusztus 20-án, szombaton este ismét közlekedik a hagyományos tűzijáték-néző vonat a Gyermekvasúton.

A tűzijáték-néző vonatból a Duna fölött megrendezett ünnepi tűzijáték a Nagy-Hárs-hegy oldalában, az úgynevezett panoráma ívben megálló vonatból tekinthető meg. A kivilágított főváros és a tűzijáték együtt igazi látványosságot nyújt.

A tűzijáték-néző vonat 20:15-kor indul Hűvösvölgy állomásról. A vonat először Szépjuhászné állomásig közlekedik, ahonnan visszafordul. 21 órakor, az ünnepi tűzijáték kezdési időpontjában már a Szépjuhászné és Hárshegy állomás között lévő panoráma ívben áll.

A tűzijáték végén a vonat visszatér Hűvösvölgy állomásra, ahová előreláthatólag 21:45-kor érkezik meg.

gyermekvasut-gyereknap-2015

Részvételi jegy váltása

A tűzijáték-néző vonaton csak elővételben megváltott részvételi jeggyel lehet utazni. A részvételi jegy ára felnőttek részére 1600 Ft, tizennégy éven aluli gyermekek részére 800 Ft. A négy éven aluli gyerekek részére nem kell részvételi jegyet váltani és külön ülőhelyet nem foglalhatnak el!

Részvételi jegy 2016. augusztus 12. péntektől vásárolható Hűvösvölgyben, a Gyermekvasutas Múzeumban, pénteken 9:00-tól 19:00-ig, hétvégén 9:00-tól 17:00-ig.

A tűzijáték-néző vonaton a férőhelyek száma korlátozott. A jegyek konkrét ülőhelyre szólnak, melyek kocsin belüli elhelyezkedése nem választható! Részvételi jegy csak elővételben és kizárólag személyesen, a készlet erejéig vásárolható. (Tapasztalataink szerint a jegyek már az árusítás első napján elfogynak!)

Egyéb feltételek

Kérjük, a tűzijáték-néző vonatra részvételi jegyet váltók a következőket vegyék figyelembe:

Az ünnepi tűzijáték koreográfiáját a szervezők előzetes értesítés nélkül módosíthatják. Ebben az esetben előfordulhat, hogy a vonatból a tűzijáték csak részben látható.

A tűzijáték-néző vonat kedvezőtlen időjárási körülmények között (eső, szél) is közlekedik − kivéve, ha az illetékes hatóság a tűzijáték megtartását a vonat hűvösvölgyi indulása előtt legalább 10 perccel lemondja. Ebben az esetben a részvételi jegyek teljes árát visszatérítjük.

Ha a vonat elindul, de a tűzijátékot mégsem rendezik meg, a vonat Szépjuhászné állomásig közlekedik, majd visszatér Hűvösvölgybe. Ez vis majornak minősül, ezért a részvételi jegyek visszaváltására ebben az esetben nincs lehetőség.

(gyermekvasut.hu)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: