Az év emlőse a denevér – Még várják a kreatív pályázatokat

(Kép forrása: DINPI)

(Kép forrása: DINPI)

Március óta várják a szervezők a kreatív pályázatra a különböző alkotásokat. Akik most értesülnek csupán róla, jelentjük, még nincs késő, ugyanis október 23-ig még van idő elkészíteni a színesebbnél színesebb műveket.

A Magyar Természettudomanyi Múzeum és a Földművelésügyi Minisztérium által működtetett Vadonleső Program közös pályázata a “Rajzolj! Formázz! Alkoss!”.

A denevérek sokfélék. Különös emlősök. A kreatív pályázaton ezekről a sokat emlegetett, de kevéssé ismert emlősök Magyarországon élő képviselőiről készült rajzod, festményed, vagy bármilyen más technikával készült
alkotásod várják a szervezők.

Hogyan vehetsz részt a pályázaton?
l. Válassz a két megadott denevér-témából egyet!
2. Rajzold le, vagy készítsd el bármilyen technikával alkotásod!
3. Kérj meg egy felnőttet, hogy segítsen alkotásodat a kitöltött adatlapoddal együtt eljuttatni hozzánk!

Az adatlap itt érhető el>>>

Témák:
1. Barátunk a denevér (…mert védjük és szeretjük őket)
2. Hogyan él a denevér? (…mert nagyon különös állatok)

Rajzolj, fess vagy formázz, de bármilyen technikát választasz, legfeljebb A/B-as méretű lapot, alapot használj! A pályázaton egyénileg és csoportosan is indulhattok, de minden alkotáshoz külön töltsetek ki az adatlapot. A beérkezett művek közül zsűri választja majd ki kategóriánként az első három díjazottat.

Hogyan küldheted az elkészült művet?
l. Postán feladva a következő címre:
AZ ÉV EMLÓSE: A DENEVÉR – KREATíV PÁLYÁZAT
Magyar Természettudományi Múzeum, 1431 Budapest, Pf. 137.
2. Személyesen átadhatod a kiállítási épület Információs pultjánál.

Ha alkotásod postai úton nem tudod eljuttatni, kérünk, hogy keress bennünket a 210-1085-ös telefonszámon, vagy az mtminfo@nhmus.hu e-mail címen.

Mit nyerhetsz?
A Magyar Természettudományi Múzeum 2017-es kiállításaira szóló bérletei mellett izgalmas ismeretterjesztő könyvek, denevér-játékok, a Vadonleső Program és a hazai nemzeti parkok ajándékcsomagjai várnak rád.

A nyertesek rajzait a múzeumban rendezett kiállításon mutatjuk be, ahol a díjazott művek mellett az alkotó nevét és életkorát is feltüntetik. A résztvevők pályázatuk elküldésével tudomásul veszik a részvételi feltételeket. A szervezők minden alkotásnak örülnek, és folyamatosan szeretnének minél többet bemutatni a látogatóknak, ezért nem tudják azokat visszaküldeni.

(Erdeiprogramok.hu)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: