Traktortalálkozót tartottak Solymáron (+KÉPEK)

solymari_traktortalalkozo_14Idén tizenkettedik alkalommal gyűltek össze a térség traktorosai Solymáron, a sportpályán. Több tucatnyi szebbnél szebb és öregebbnél öregebb erőgép vette birtokba a települést vasárnap. Láthattak az érdeklődők svájci Hürlimann, német Deutz, Kramer, de természetesen magyar Dutrát is.

TELJES KÉPGALÉRIA A SOLYMÁRI TRAKTOR TALÁLKOZÓRÓL AZ ERDŐ-MEZŐ ONLINE PORTÁLON>>>

A XII. Solymári Traktor Találkozón ezúttal is hirdettek gyűrűvadász kupa ügyességi versenyt, amelyre tizenhét traktor nevezett be. A feladat az volt, hogy a géppel szlalomozva öt karikát gyűjtsenek össze a versenyzők egy bot segítségével.

solymari_traktortalalkozo_52

Fotó: Gribek Dániel

 

A rendezvényen kicsik és nagyok egyaránt jól szórakozhattak, volt traktor szépségverseny, és felvonulás is Solymár utcáin – a népes, pöfögő sereg többek között a lakótelepen is végigvonult. Sokan a házak előtt, vagy az ablakokból köszöntötték a traktorosokat és az utasokat.

Fotó: Gribek Tímea

Fotó: Gribek Tímea

A Solymári Traktor Találkozó tizenkettedik alkalommal is nagy siker volt, reméljük, jövőre is felbőgnek a veterán gépek a város sportpályáján és utcáin. A Varkapu.info médiatámogatóként biztosan segíteni fogja a kezdeményezést!

Fotó: Gribek Dániel

Fotó: Gribek Dániel

Fotó: Gribek Tímea

Fotó: Gribek Tímea

Fotó: Gribek Dániel

Fotó: Gribek Dániel

(Varkapu.info; Erdő-Mező Online – Fotók: Gribek Tímea, Gribek Dániel)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: