Erdei kisvasutazásra hív az Északerdő Zrt. a Múzeumok Éjszakáján

muzeumok_ejszakajaAz állami erdőgazdaságok közül nem csak a Zalaerdő Zrt., a SEFAG Zrt. és a Kaszó Zrt. várja majd izgalmas programokkal az érdeklődőket az idei Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozat alkalmával. Az Északerdő Zrt. ugyanis hatodik alkalommal is csatlakozik az országos kezdeményezéshez, méghozzá a Lillafüredi Állami Erdei Vasúttal.

Kapcsolódó programok:
Múzeumok Éjszakája a Zalaerdő Zrt.-vel
Szent Iván éji kisvasutazás és Múzeumok Éjszakája Kaszón
Múzeumok Éjszakája a nagysalléri Vadászati és Helytörténeti Múzeumban és a vadasparkban

Az Északerdő Zrt. szervezésében a programok június 25-én, szombaton már délben elkezdődnek. A Miskolc-Dorottya utca végállomáson ugyanis mozdonybemutató várja az érdeklődőket. A Múzeumok Éjszakája különvonat pedig este 18 órakor indul. Az utasok a felsőhámori temetőben mécsest helyezhetnek el Herman Ottó, a Fazola-család és Vásárhelyi István sírjánál.

Lillafüreden az Ökoturisztikai Központot és a Herman Ottó emlékházat, Fazola-kohó megállónál pedig a kivilágított kohót és a Massa Múzeumot tekinthetik meg a résztvevők.

A különvonat 19:00-tól 22:45-ig folyamatosan közlekedik majd Lillafüred és Fazola-kohó megálló között. A különvonaton történő utazás feltétele az előzetes regisztráció.

Jelentkezés és tudnivalók: miskolc.laev@eszakerdo.hu;
Információ: www.eszakerdo.hu; 46-530-593; 30-488-7528

muzeumok_ejszakaja_eszakerdo

(Északerdő Zrt. nyomán Erdeiprogramok.hu)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: