Megfutottuk! – 142 futó állt rajthoz a Ropolyi tónál

sefag_futoverseny_3A SEFAG Zrt. idén első alkalommal szervezte meg a „Nyárköszöntő a Zselici Csillagparkban” Futóversenyt május 28-án, a Ropolyi tónál.

A 17,7 km távra hirdetett versenyt lehetett egyénileg, vagy 3 fős váltó csapattal is teljesíteni. A 142 induló futót és családtagjaikat vadpörkölttel, langallóval, gyermekfoglalkozásokkal és fogatozással, illetve a Zselici Csillagpark Csillagvizsgálójában egész nap érdekes programokkal várták a szervezők. A futás mellett a horgászok is megmérethették magukat, a legtöbb és a legnagyobb hal kifogása is díjat kapott.

sefag_futoverseny_2

A napsütés mellett a versenyzőket próbára tette ugyan az emelkedőkben bővelkedő terep, azonban minden bizonnyal kárpótlást jelentett számukra a Zselici erdő látványa, de a táv érintette a Csillagvizsgálót és a Kardosfa Hotelt is. A szervezők több frissítő pontot iktattak közbe, hogy a teljesítő képességük határát feszegető futók könnyebben vehessék a megmérettetést.

sefag_futoverseny_1

A SEFAG Zrt. nem titkoltan hagyományteremtés szándékával indította útjára a futóversenyt. Reményei szerint jövőre is várja a sportolni és kikapcsolódni vágyókat a Zselic csodálatos rengetegébe.

sefag_futoverseny_3

(SEFAG Zrt.)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: