Teljesítménytúra és kerékpáros verseny – Mozgalmas volt a hétvége a Ravazdi Erdészet területén

ravazdi_kerekparÁprilis 23-án újra megrendezték a Győri Vasutas Természetjáró Egyesület teljesítménytúráját a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. Ravazdi Erdészetének területén. A több mint 600 fő nevező öt táv közül választhatott. A legrövidebb 10 kilométeres volt, a leghosszabb 60. De 15, 20 és 40 kilométeres távot is lehetett teljesíteni. Az erdő nevezetes pontjain egy kis frissítőt, és persze pecsétet osztottak a szervezők. A túrázóknak szerencsére kedvezett az időjárás, csak késő délután esett egy kevés eső.

A rendezvényen Mázi László és Sipák Norbert, az erdőgazdaság dolgozói segítették a szervezők dolgát.

ravazd_teljtura

Ezzel egyidejűleg zajlott a 2. Pannonhalma Prológ kerékpáros verseny, amelyen szintén több száz nevező indult 3 kategóriában. A montain bike-osok elég nehéz körülmények között az Illaki erdőt is megjárták. Sipák Norbert, az erdei szakaszon felügyelt a biztonságra.

ravazdi_kerekpar_2

Délután a Visegrádról induló nemzetközi kerékpárverseny célpontja is Pannonhalma volt.

Így Pannonhalma és a ravazdi erdő is benépesült ezen a napon. Bízunk benne, hogy még sok ilyen alkalom lesz, amikor a természetkedvelők szervezetten és egyénileg is felfedezik a vidéket, megismerkedhetnek az erdők szépségeivel.

ravazdi_kerekpar

(Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt.)

erdeiprogramok_header

 

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: