Túrázóknak, vadászoknak, terepen dolgozóknak: Két új elnyűhetetlen okostelefon az EVOLVEO-tól

evolevo_telefonKét új, hagyományos strapatelefonnal bővítette kínálatát az EVOLVEO. Az X2 és X3 készülékek mindegyike nagymértékben ellenáll a külső behatásoknak. Mindkét telefon főként azoknak ajánlott, akiknek az átlagosnál ellenállóbb, tartósabb készülékre van szükségük.

Legyen szó akár extrém sportokról, szabadtéri munkáról (például fakitermelés, erdőgazdálkodás, vadgazdálkodás – Erdő-Mező Online), kirándulásról, az EVOLVEO X2 és X3 biztosan megállja a helyét. A készülékek ugyanis IP 68 védelemmel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy ellenállnak a pornak, valamint hatvan percig 1,2 méter mélységig vízállók is. Az ellenállóságot tovább fokozza a gumiborítású váz, valamint a zárófedélmentes, vízálló USB csatlakozó. Ez utóbbi segítségével egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont a töltőhöz vagy egy USB kábel segítségével a számítógéphez is.

A telefonok dual SIM funkciósak, így két SIM kártyával is használhatjuk azokat, akár úgy, hogy mindkét SIM aktív, de az egyiket ki is kapcsolhatjuk. A készülékek nagy teljesítményű akkumulátort kaptak, hogy biztosan bírják az extrém használatot is. Az X2 és az X3 is rendelkezik 3G interneteléréssel valamint wifi hotspot funkcióval, így akár más eszközünkön is használhatjuk a nagy sebességű internetet. Az X3 emellett néhány hasznos kiegészítőt is kapott. Rendelkezik például PowerBank funkcióval, így külső akkumulátorként használhatjuk egy másik telefon vagy táblagép töltésére. Emellett helyet kapott rajta egy SOS gomb és egy nagy teljesítményű elemlámpa is.

(minuszos.hu)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: