Már a MÁV appon is lehet jegyet venni a Dunakanyar körjáratra

Az újabb fejlesztéseknek köszönhetően, a MÁV applikáción keresztül már lehetőség van megváltani bizonyos MAHART-járatokra napijegyeket, illetve a Dunakanyar Napijegyeket.

A „Térségi és városi jegyek” menüpont alatt elérhetővé vált, hogy a MÁV alkalmazáson keresztül is lehet jegyet vásárolni a MAHART bizonyos járataira. A június végén aláírt megállapodás szerint, a MÁV-START személypénztáraiban is lehetőség nyílt egyes MAHART-járatokra jegyet vásárolni. Ennek a megállapodásnak a nyomán mostantól az alkalmazáson keresztül egyszerűbben, gyorsabban lehet megvásárolni az 500 forintba kerülő napijegyeket a Dunakanyar körjáratra; a Szentendre–Visegrád; Zebegény–Esztergom; illetve Vác–Visegrád viszonylatra. A napijegy az utas által meghatározott naptári napra, 00:00 és 23:59 között érvényes, amely a rajta megjelölt napon, viszonylaton korlátlan számú utazásra jogosítja annak felmutatóját.

A „Térségi és városi jegyek” menüpont alatt elérhető másik újdonság, hogy a MÁV alkalmazáson keresztül is lehetőség van a 2020. augusztus 5-én bevezetett, turisztikailag kiemelt jelentőséggel bíró területet lefedő és a MÁV-START Zrt.-n kívül a MÁV-HÉV Zrt.; a Volánbusz Zrt. és a MAHART PassNave Kft. meghatározott járataira érvényes Dunakanyar Napijegyek megváltására. A napijegy a korábban meghirdetett, változatlan feltételekkel, változatlan áron vásárolható meg az applikációból.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: