Rajzpályázat: nem mind mérges, ami fekete

Az MME Kétéltű–és Hüllővédelmi Szakosztálya – hagyományaihoz hűen – 2020-ban is rajzpályázatot hirdet. Pályázni az év hüllője, a keresztes vipera megalkotásával, illetve melanisztikus – azaz fekete – erdei siklók, kockás siklók, vízisiklók rajzaival lehet.

A rajzpályázat célja, hogy javítsuk e ritka, különleges állatok megítélésén, és minél több emberben tudatosítsuk: nem kell félni tőlük! Várjuk minden alkotókedvű gyermek és felnőtt jelentkezését!

Az elkészült rajzokat 5 kategóriában értékelik: óvodás, alsó és felső tagozatos, középiskolás és felnőtt kategóriában, amelyekben az első három, legjobbnak ítélt pályamunkát díjazzák.

A pályázatok beküldési határideje:
2020. május 30.

HOGYAN LEHET PÁLYÁZNI?

  • papíron, kézzel készített rajzokat fogadunk el beszkennelt változatban (alkalmazható technikák: ceruza, toll, zsírkréta, vízfesték, filctoll, vagy ezek ötvözése)
  • pályázónként kizárólag 1 db pályázatot fogadnak el
  • csak egyénileg lehet pályázni
  • a rajzot kérjük BESZKENNELVE elküldeni a rajzpalyazat.mme.khvsz@gmail.com e-mail címre, a pályázó adataival együtt, melyet az innen letölthető, kitöltött dokumentumban kérünk mellékelni
  • a szkennelt képet JPEG formátumban kérjük, a fájlnév a pályázó neve és életkora legyen
  • POSTÁZÁSRA NINCS LEHETŐSÉG! Csak elektronikusan beküldött pályamunkát fogadunk el!
  • a pályamű elküldésével úgy tekintjük, hogy a törvényes képviselő beleegyezését adta a pályázaton való részvételhez és a rajz esetleges kiállításon, honlapokon való megjelenéséhez

A DÍJAZÁS SZEMPONTJAI:

Minden kategóriában a 3 legszebbnek, legötletesebbnek ítélt pályamunkát díjazzák a bírák értékelései alapján.

DÍJAK:

Minden kategória díjazottjainak a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület által felajánlott, év hüllője vonatkozású nyereményeket postázzák. A nyerteseket e-mailen értesítik.

További részletek a pályázatról az MME honlapján>>>

 

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: