Idén is csatlakozhatsz a Teszedd! akcióhoz

2019-ben immár VIII. alkalommal szervezik meg a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akciót. Magyarország legtöbb önkéntest mozgósító környezetvédelmi akcióját 2019. március 18-24. között rendezik meg, amely idén a Fenntarthatósági Témahét köré szerveződik.

Idén is várnak a szervezők a TeSzedd! akcióban való részvételre, amelyhez február 18-tól március 3-án éjfélig lehet – a www.teszedd.hu weboldalon – csatlakozni. Itt a jelentkezéssel, regisztrációval kapcsolatos valamennyi információ megtalálható.

Az idei akció előkészítése során is várják a koordinátorok jelentkezését, valamint az általuk létrehozott találkozási pontokhoz önkéntesek csatlakozását! Idén is lehet létrehozni nyílt és zárt találkozási pontokat.

A környezetünkre való odafigyelés, összességében a felelős környezettudatos gondolkodás ma már természetes elvárásnak számít mindannyiunk felé. Ezért is szervezik meg a TeSzedd! akciót évről évre, hogy mutassunk jó példát ezzel is környezetünknek, mutassuk meg, hogy fontos számunkra a szép, tiszta környezet és hajlandóak is vagyunk tenni ezért!

Természetesen idén is a szervezők gondoskodnak az akció során összegyűjtött szemét elszállításáról és ártalmatlanításáról.

Az akcióval kapcsolatban bővebb információ található a www.teszedd.hu weboldalon. 

 

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: