Virágos kőris, fehér fűz, rezgő nyár? – Szavazzon, melyik legyen az év fája 2018-ban!

Az Országos Erdészeti Egyesület és az Év Fája Kuratórium az Erdők Hete rendezvénysorozathoz kapcsolódva, 2013 óta folyamatosan, így idén már ötödik alkalommal teszi lehetővé, hogy az egyesület ágazati hírportálján és az Év Fája tematikus weblapon keresztül szavazzanak az erdész kollégák és a szakmán kívüli érdeklődők a jövő évi „Év Fájára”, mellyel a 2018. esztendő fafaját választják meg a szavazásban résztvevők.

A hazai fafajokra figyelmet felhívó mozgalom kuratóriumának döntése alapján 2017. október 31-ig a következő fafajokból lehet választani: virágos kőris (Fraxinus ornus), fehér fűz (Salix alba) és rezgő nyár (Populus tremula).

A szavazásra a www.oee.hu weboldalon felugró ablakon keresztül az Év Fája honlapon nyílik lehetőség, vagy közvetlenül az Év Fája honlapot megnyitva is elérhető a szavazási felület, minden egyéni felhasználó részére egyszeri alkalommal. Ugyanezen a felületen tekinthető meg a szavazás naprakész állása is.

A szavazás online rendszerébe biztonsági alkalmazásokat is beépítettek, így kérik a szavazókat, hogy tartsák be az internetes szavazások “fair play” íratlan szabályait. Az érvénytelen szavazatokat törlik!

TUDTA? A VÁNDORSÓLYOM LETT A 2018-AS ÉV MADARA>>>

(Országos Erdészeti Egyesület)

 

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: