Ismerkedj meg az erdészek munkájával az Erdővarázs Családi Napon!

Az állami erdőgazdaságok második alkalommal mutatják be Budapest szívében a vadregényes magyar erdők értékeit és az erdészek izgalmas munkáját. A kicsiknek és nagyoknak egyaránt szóló, változatos ismeretterjesztő programokat a magyar népi hagyományokból is merítő zenés színpadi produkciók színesítik, illetve egy izgalmas, a vadhúsok különféle felhasználását bemutató kóstoltató gasztroshow.

(Fotó: erdovarazs.hu)

(Fotó: erdovarazs.hu)

Mit kell tudni az erdő és a vad kapcsolatáról? Mit is jelent az, hogy örökerdő? Milyen ehető kincseket rejtenek a lombok? Hogyan segíthetsz abban, hogy megelőzzük a hazánkban pusztító erdőtüzeket? A rendezvény mindkét napján 15 tematikus sátorban keresheted ezekre a kérdésekre a válaszokat, megismerkedhetsz az erdők titkaival és az erdészek munkájával.

Továbbá a két napos, ingyenesen látogatható eseményen a gyerekek többek között zenés bábjátékon,  Állatijó bemutatón és erdei iskolai foglalkozáson vehetnek részt. A téren népi játékokkal, erdészeti gépbemutatóval, valamint folyamatos büfé nyitva tartással várják az érdeklődőket.

A II. Erdővarázs Családi Nap részletes programja ITT érhető el>>>


(Erdeiprogramok.hu)

erdeiprogramok_header

 

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: