„Dámulatos” – Rajzpályázat óvodásoknak és általános iskolásoknak

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. rajzpályázatot hirdet óvodásoknak és általános iskolásoknak, melyre olyan beérkező alkotásokat várnak, melynek központjában kiemelkedő nemzeti értékünk a dámszarvas áll. A pályaművek szabadon választott technikával készülhetnek, A/4-es rajzlapra. Az ünnepélyes eredményhirdetés és a pályaművek kiállítása 2017. június 10-én a XI. Trófea Vadgasztronómiai Fesztiválon történik.

dam_gyulaj

2017. június 10-én a XI. Trófea Vadgasztronómiai Fesztiválon Tamásiban hirdetik ki az eredményeket. A díjazottakat előre értesítik. A munkák korcsoportonként lesznek értékelve, mint pötty (3-6 éves korig), pont (7-11 korig) és paca (12-15 éves korig).

Díjak: Családi belépő a Tamási Vadasparkba, és biciklikölcsönzés a Turisztikai és Természetismereti Központban Lengyel-Annafürdőn, valamint természetismereti és művészeti témájú könyvek, kiadványok és rajzeszközök.

A beküldött rajzok hátoldalán a nevet, korosztály, iskola és óvoda nevét, címét és telefonszámát kérjük olvashatóan feltüntetni.

Egy pályázó maximum 2 db alkotással nevezhet. A műveket A/4-es méretű rajzlapon, 2017. május 26-ig személyesen vagy postai úton kérjük eljuttatni az erdőgazdaság címére.

„Dámulatos”
rajzpályázat
Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt.
7090 Tamási Szabadság u. 27.

A pályamunkákból rendezett kiállítás a XI. Trófea Vadgasztronómiai Fesztiválon és a lengyel- annafürdői Turisztikai és Természetismereti Központban lesz megtekinthető, a rajzok a kiállítás zárása után megőrzésre kerülnek.

A szervezők fenntartjuk maguknak a jogot, hogy az alkotásokról készült másolatokat, fotókat a későbbiekben tájékoztató anyagokban felhasználják.

Információ:
www.gyulajzrt.hu, www.erdeiiskola.gyulajzrt.hu
Szabó Stefánia: turizmus@gyulajzrt.hu,
tel.:+36/74/573-943,
+36 30/3147 152

(Gyulaj Zrt.)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: