Madarász, vadász és horgász-íjász nyári táborok a csodálatos somogyi erdőkben

Három élményekben gazdag nyári tábor is lesz a somogyszobi erdészeti erdei iskolában, amely során a gyermekek felfedezhetik a természet csodáit, a somogyi erdők madárvilágát, az íjászat és a horgászat izgalmát, a vadászati hagyományokat, miközben új barátságok is szövődnek, és életre szóló emlékek születnek. A Mocz és Társa Magánerdészet Kft. nagyszerű nyári programokkal várja a gyermekeket hazánk legszebb erdeinek egyikébe.

Madarász és természetismereti tábor

A madarász és természetismereti nyári tábor július 10. és 14. között várja a gyerekeket a Somogyszobi Erdészeti Erdei Iskolába és a somogyi erdőkbe. Lesz madármegfigyelés, madárgyűrűzés, tanösvény túra, kányavári szigeti kirándulás, kaszói kisvasutazás a Baláta-tóhoz, és a kápolnapusztai bivalyrezervátumot is meglátogatják.

mocz_madarasz_tabor

Horgász – íjász tábor

A horgász és íjász nyári tábor július 17. és 21. között várja a gyerekeket a Somogyszobi Erdészeti Erdei Iskolába és a somogyi erdőkbe. A fiatalok megismerkedhetnek a vízi és vízparti élővilággal, minden nap lesz horgászat és íjászat, de színesítik a programot a tanösvény túrák, a kaszói kisvasutazás a Baláta-tóhoz, sőt, még a petesmalmi vidraparkba is elkirándulnak.

mocz_horgasz_tabor

Vadásztábor

A vadász nyári tábor július 31. és augusztus 4. között várja a gyerekeket a Somogyszobi Erdészeti Erdei Iskolába és a somogyi erdőkbe. A fiatalok járhatnak majd a vadcsapásokon, megismerkedhetnek az őzhívás rejtelmeivel, de lesz kézműves foglalkozás, tanösvény túra, íjászat, lovas fogatozás és kaszói kisvasutazás is a Baláta-tóhoz.

mocz_vadasz_tabor

(Erdeiprogramok.hu; Mocz és Társa Magánerdészet Kft.)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: