Gyereksarokkal, mesekönyvekkel és kutyabarát standdal várunk a FeHoVa kiállításon

Idén először kutyabaráttá alakítjuk az Erdő-Mező és az Erdeiprogramok.hu standját a FeHoVa ideje alatt. Az A pavilon 304B2 standján eleséggel és vízzel, valamint pihenőhellyel várjuk a vadászok leghűségesebb társait, hogy négylábú barátaink is élvezhessék a február 9. és 12. között zajló rendezvényt.

DSC_0509s

Az Erdő-Mező és az Erdeiprogramok.hu standját emellett is számos okból érdemes még felkeresni. Idén is készülünk ugyanis erdészeti szakkönyvekkel, erdei mesekönyvekkel, ráadásul minden eddiginél nagyobb nyeremény sorolására iratkozhatnak fel az A pavilon 304B2 standján. Ezúttal ugyanis egy LOGOSOL Big Mill Basic fűrésztelepet és a hozzá tartozó STIHL MS-391 motorfűrészt kaphat legszerencsésebb olvasónk. Részletek hamarosan honlapunkon!

A kép mindössze illusztráció nyereményjátékunkhoz!

A kép mindössze illusztráció nyereményjátékunkhoz!

A gyermekeket is sok szeretettel várjuk, hiszen erdei színezők és rajzolók mellett tapogató versenyben is részt vehetnek. Egy doboz belsejébe különféle erdei és nem erdei terméseket, dolgokat rejtettünk, amiket meg kell találni. Felismered a kezeddel, tapintás útján a makkot, a tobozt, a sulyom termését vagy éppen az őzagancsot? Ha igen, akkor akár nyerhetsz is, mert a legügyesebbek között minden nap végén egy Erdeiprogramok.hu ajándékcsomagot sorsolunk ki bögrével, erdei szalonkás kulcstartóval.

fehova_ep

Standunk tehát 2017-ben kutyabarát kiállítási terület lesz, ahol a gyermekek színezhetnek, játszva tanulhatnak. Nézzék meg szakkönyveinket, vegyenek részt nyereményjátékunkban és keressék az ingyenes Erdő-Mező Magazin vadászati különszámát!

TALÁLKOZZUNK IDÉN IS A FEHOVÁN!

(Erdeiprogramok.hu)

erdeiprogramok_header

 

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: