Farsang, Valentin nap – Kisvasút programok februárban

A február izgalmas erdei programokat tartogat a kisvasutak kedvelőinek. Valentin nap alkalmából a Királyréti Erdei Vasút, a Lillafüredi Erdei Vasút és a Csömödéri Erdei Vasút romantikus vacsorával összekötött hangulatos utazással várja az érdeklődőket. A szerelmesek napja mellett a farsangot is együtt ünnepelhetjük: Kaszón, Debrecenben és Mesztegnyőn a kisvasutazás mellett tábortűzzel és kiszebáb égetéssel búcsúztathatjuk a telet.

(Kép: Északerdő Zrt.)

(Kép: Északerdő Zrt.)

Farsangi kisvasutazás a Kaszói Állami Erdei Vasúttal

A KASZÓ Zrt. által üzemeltetett Kaszói Állami Erdei Vasút télűző farsangi kisvasút járatot indít február 11-én, szombaton a Baláta-tóhoz. Az utazásból visszaérkezve a népi hagyományoknak eleget téve, télűző bábu égetésével kergetik el a hideget  az érdeklődők.

További részletek ITT>>>

Kaszo erdei kisvasut

Kisvasutazás Valentin napon a Csömödéri Erdei Vasúttal

A Zalaerdő Zrt. szeretettel vár minden érdeklődőt a Csömödéri Állami Erdei Vasút Valentin napi járatán. A vacsorát a lenti Hubertus Fogadó szervírozza, amelyet a vendégek az impozáns szalonkocsiban fogyaszthatnak el. A programra február 7-ig lehet jelentkezni!

További részletek ITT>>>

tel_level

Valentin Expressz a Királyréti Erdei Vasúttal

Pároknak, családoknak egyaránt ajánlott téli programot jelenthet a Valentin Expressz, ahol a vonatozást a lágy zene és kályhában ropogó tűz tesz még hangulatosabbá. A Valentin Expressz programot két időpontban rendezik meg!

Az utasok számára virágrendelést is biztosítanak, hogy párjuk számára még romantikusabbá tehessék az estét, ami mellett Királyréten bőséges svédasztallal várják az utasokat. A programra február 7-ig lehet jelentkezni!

További részletek ITT>>>

kiralyreti_vonat_valentin

Valentin nap a Lillafüredi Erdei Vasúttal

Hangulatos kosvonatozás a festői szépségű Lillafüredre: romantikus séta a kivilágított lillafüredi függőkertben, majd gyertyafényes vacsora a Tókert Étteremben, ahol welcome drink és háromféle négyfogásos menüválasztékkal várják a résztvevőket.

További részletek ITT>>>

(Kép: Északerdő Zrt.)

(Kép: Északerdő Zrt.)

Télbúcsúztató a Zsuzsi Erdei Vasúttal

Idén is megrendezi a Zsuzsi Erdei Vasút a Zsuzsanna-napi télbúcsúztató rendezvényt. Télűző népzenei játékokkal, kiszebáb készítéssel és égetéssel várják az érdeklődőket. A népzenei kíséretet a Törköly zenekar biztosítja.

További részletek ITT>>>

zsuzsivonat

Farsangolás a Mesztegnyői Erdészeti Erdei Vasúttal

Vidám farsangi vonatozásra várja a SEFAG Zrt. a turistákat, jelmezes utasokat. A Felsőkaki megállónál tábortűz gyújtása és telet űző szalmabábú égetése várható. A jelmezversenyen kisvasutas ajándéktárgyakat nyerhetnek a legkreatívabbak.

További részletek ITT>>>

(Kép forrása: gyeregyalog.hu)

(Kép forrása: gyeregyalog.hu)

(Erdeiprogramok.hu)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: