Tűzifával segítette az árva kutyákat a Szombathelyi Erdészeti Zrt.

Bugán József, a Szombathelyi Erdészeti Zrt. vezérigazgatója és dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő a szombathelyi Fekete István Állatvédő Egyesület telephelyére látogatott és 4 mtűzifát adományozott a menhelynek, ezzel biztosítva az állatok ellátását.

szombathelyi_erdeszet_adomanyAz egyesületet 1998-ban hozták létre, 2008 óta működik Szombathelyen. Jelenleg közel 70 kutya és macska vár az örökbefogadásra.

Az egyesület vezetője, Csollányné Horváth Krisztina elmondta, hogy a nagy hidegben minden nap főtt ételt adnak a gazdára váró állatoknak, amely elkészítéséhez tűzifára van szükségük. A Szombathelyi Erdészeti Zrt. 4 mtűzifát adományozott a menhelynek, ezzel biztosítva az állatok ellátását.

szombathelyi_erdeszet_adomany_02

Hende Csaba, országgyűlési képviselő is részt vett az átadáson, kutyaeledellel támogatta az egyesület működését, amelyet nagy örömmel fogadtak, hiszen nagy szükségük van minden felajánlásra.

Az erdészet üzemorvosa, dr. Kolbenheyer Erik rendszeres támogatója az egyesületnek, az ő közreműködésével sikerült felvenniük a menhellyel a kapcsolatot.

(Szombathelyi Erdészeti Zrt.)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: