Megható ajándékot kaptak a Pilisi Parkerdő erdészei

Leventét és Zalánt egy nyári bejegyzésünkből már megismerhették az Erdő-Mező Online és az Erdeiprogramok.hu olvasói, hiszen augusztusban beszámoltunk arról, hogy az autista és PDD-NOS-sal élő fiúk hatalmas élményt kaptak a Pilisi Parkerdő Zrt.-től, amikor az állami erdőgazdaság erdészei egészen más oldalukról mutatták be a gyerekeknek a pilisi erdőket.

zalan_pprt

Levente és Zalán azóta meghívást kapott a Prédikálószéki-kilátó átadására, de az OEE jubileumi ünnepségén, a Parlamentben is ott lehettek. Az elmúlt hónapokban szerzett rengeteg élményt a fiúk most egy karácsonyi ajándékkal hálálták meg. Zalán ugyanis egy szép rajzot készített a Pilisi Parkerdő Zrt. erdészeinek, amelyet a család a Facebookon is megosztott.

A rajz után pedig nincs is mit írni, csak azt, hogy mi is áldott karácsonyi ünnepeket és eredményes ünnepeket kívánunk Leventének, Zalánnak és az egész családnak, valamint azokban az erdészeknek, akik egész évben azon dolgoznak, hogy a gazdasági érdekek szem előtt tartása mellett feledhetetlen élményeket szerezzenek az erdőjáróknak, a természet szerelmeseinek!

Kapcsolódó cikkünk:
Csodálatos történet: Erdészek szereztek életre szóló erdei élményeket az autista gyerekeknek

(Erdeiprogramok.hu)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: